lördag 14 april 2007

Rapport från studsmattan

Jäklar vad roligt det är att hoppa studsmatta fast man passerat 30. Kollade in grannskapet när jag hoppade och tänkte "Aha ingen hemma" och gav ifrån mig några riktiga glädjetjut. Min 2,5 åriga son tittade lite konstigt på mig och sade "Nu mamma hoppat färdigt".

Det här borde jag säkert inte skriva men... spela roll. Alla ni som fött barn vet vad jag pratar om. Jag säger bara - var inte kissnödig när du hoppar. Bara ett litet tips för då har mamma verkligen hoppat färdigt just då. Men det är ju bra med lite bäckenbottsträning, så upp igen bara.

Idag och imorgon ska vi måla huset. Kommer ni ihåg mitt hus som vi nyss bytt panel på? Rådfrågade er om färgsättning för några veckor sen. Jag lägger ut bilder när vi målat huset så får ni se reultatet och vilken färg det blev till slut. Bilder före målning...26 kommentarer:

Hemma på landet sa...

Haha...du är rolig du. Du får strunta i kaffet före hoppning.:-) Puss Stina

moderncountry sa...

Haha, jeg må le. Sorry, men jeg kan ikke noe for det. Det du sa om å hoppe opp og ned...
Men for et flott hus!!! Ojda,sånt der ville jeg hatt og. Det ser stort ut på jeg si. Det blir vel en god lang jobb å male det. Men det blir nok veldig flott når det er ferdig. Ja, det er jo vær til det også, håper jeg iallefall da. Her er det jo knallvær, rene sommeren med over 20 grader. Ha en flott weekend og gjør bare ting du har lyst til! Kram ;)

Lilla My sa...

Jag vet PRECIS vad du menar. Pojkarna frågar när jag hoppar:har du pinkat på dig än?! Kul.....:( .....:)

Laila sa...

Hahaha, så morsomt.

Men du og du, for et nydelig hus du har. Gleder meg til å se flere bilder. Nå skal jeg kose meg med å lese resten av bloggen din. Ha en fin helg.

Anonym sa...

Hoppa studsmatta tror jag att även 70-åringar gillar, je menar hur kan man bara inte gilla det? Spännande att se huset, du får berätta vilken typ av färg ni valde och hur lång tid det tog.

rebecka. sa...

Niiice. Very very nice. =)

majsan45 sa...

HAHAHA.............Hört talas om TENA.......ibland kan det behövas. Du får väl knippa medans du målar nytta med nöje....;-)...Kram/Majsan

maloppa sa...

Ha, känner igen mig. Hrm, måste nog erkänna att jag slarvat lite med mina övningar så jag tog det lite lungn *skratt*. Alla våra fem ungar älskar den, största killen (snart 17) har till o med somnat på den ett flertal gånger...
Vi har inget nät men däremot en regel att de bara får vara två åt gången på den för att undvika olyckor och hittils har det fungerat bra. Mamma håller sig till kaffekoppen i fortsättningen men kikar gärna på de små akrobaterna...
Väntar m spänning på efterbilder!

Snuffie sa...

Jobbar med inkontinensskydd så jag vet hur viktigt det är med bäckebottenträning.. gör det alldeles för lite.. måla om huset wow det är ett projekt gjorde det förra sommaren.. Som mest var vi 7 personer och det gick undan men är så glad att jag inte behöver göra det på många år. Har målat vårat i ljusgrå färg blev riktigt bra...
Ha en underbar lördagkväll.. kram sandra

Mimmi sa...

*hihihi* vi har också studsat idag... mycket roligare än att springa!

Hemmarikets Charlotte sa...

Attans vilket hus ni har...där ligger man i lä :-)

Dubbelörnen sa...

Fick mig ett gott skratt... kunde se bilden framför mig...

Väntar med spänning på resultatet av målningen...

Kram

ROLLE sa...

Oj, vilket vackert hus! Blir intressant att se vilken färg ni väljer. Jag gissar på antingen vackert blått med vita snickerier eller så gult.
Roligt det där med studsmattan, men det finns ju blöjor även för vuxna.
Ha de bra
Rolle

Emma sa...

Vilket vackert hus nu har! Ska titta in för att se hur det går lite senare. Jag gissar på gult med vita detaljer eller rött med vita detaljer.

Mysiga lantliga ting sa...

Haha, då kanske jag inte ska hoppa på ett tag då...=)
Har sagt det förrut men måste säga det igen,
Vilket OTROLIGT vackert hus nu har!!! Jag tror att det kommer att bli vitt eller grått, blir spännande att se.

/Johanna

Arga Mamman sa...

Visst är det kul!? En annan jobbig grej kan dock vara att man känner allt "överflödsdaller" som till slut sätter sådan fart att man måste avluta hoppningen innan man trillar av... Hihi!

For the love of country sa...

Spännande att se vilka färger det blev! Hoppas du haft en härlig vårhelg, det är ju så underbart med solen! :D

Valerie sa...

so, I guess it's your house ? it's very frustrating not to understand your language but I keep coming back because I like your pix & style !

Lina sa...

Ska bli spännande!!

Lotten sa...

Ha, ha.... där slog du huvudet på spiken! Så rätt!

Akta dig bara så du inte bryter dig..... ;-)

Anna sa...

Haha jag brukar också hoppa på vår studsmatta! Det är både kul och bra gympa. Men precis som du säger så gäller det att inte vara kissnödig:)

Ska bli kul att se resultatet när ni målat färdigt huset!
:)Anna

an angel at my table sa...

Du är roligt du, jag älskar människor som bjuder på sig själva det verkar du göra. Ni har verkligen ett vackert hus och med ny färg kommer det inte bli mindre underbart.

Lisa sa...

Hmm tyvärr så äär det ju såå kul att hoppa och hoppar man riktigt mycket och riktigt högt hjälper det inte att vara "nykissad":))) håller dock med dej; det är en ful tingest att ha trädgården, men ack så bra motion för barnen!

Johanna sa...

Man blir aldrig för gammal för sånt =)

Anonym sa...

Otroligt skönt att höra någon annan som erkänner detta lilla dilemma vid hopp på studsmatta!
Måste också säga att ni har det smakfullaste huset (både inne o ute) som jag någonsin sett!!!

Julia sa...

Ert hus är helt obeskrivligt fantastiskt!