onsdag 11 april 2007

En variant av länktågetJag har blivit utmanad av Julias vita drömmar, Majsan shabby chic, Vera med flera och Jordgubbar med mjölk. Eftersom jag inte fick länkarna att funka i min kopiering av länktåget gör jag min egen variant alltför min egen bekvämlighet. Jag gör så att jag listar 3 bra länktips, no more no less. Ingen ny lista och inga nya som jag utmanar. De tre jag presenterar är inga inredningsbloggar utan behandlar andra ämnen, vi behöver ju faktiskt vidga vyerna tjejer.

Rolles Atelje: En man, hör och häpna, som bloggar om livet, natur, foto och humor. Kolla speciellt in inläggen här och här. Gör även figurer med motorsågen.

Tjuvlyssnat: Här publiceras vardagliga samtal som dom och läsarna hört runtom i Sverige. Fantastiskt kul!

Tingsnotarien: En dagbok från obygdens tingsrätt skriven med humor.

Ps. Om ni vill se världens sötaste påskkärring, kolla in denna sida med min dotter. Hade lovat mig själv att inte visa bilder på någon av oss eftersom jag vill vara anonym. Men nu är hon ju faktiskt utklädd och då räknas det ju inte.

21 kommentarer:

kristin sa...

merveilleuses ces fleurs en porcelaine je les imagine au tour d'un joli cadre ...

Mimmi sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mimmi sa...

Jag raderade... tjuvlyssnat har jag varit inne på :-), de andra två är nya för mig! Kul med lite annat än inredning, man kan ju behöva vidga sina vyer!

majsan45 sa...

Vilken tid det tog då snyter du barn hela dagarna.Jag trodde ju att det va jag som jobbade med barn du har ju (Bara två)......Fnisssss kram/Majsan.....föresten snorfia va du inte vuxen vadå bajsan ;-)

majsan45 sa...

Gudars skymmning vilken liten sötnos........Hon skulle fått en korg med godis av mig pussa på kärringen från mig.......hon va ju jättesöt du kan skatta dig lycklig.....Kram/Majsan

Mimmi sa...

Jag raderade för att jag var snabb och slarvig som vanligt och skrev att jag inte kände till någon av de tre bloggarna :-)... måste ju erkänna att jag har varit inne på tjuvlyssnat *hihhihi*! Tyvärr var det inte mer spännande än så...

Anna sa...

Underbara porslinsrosor! Och så vackert med dem i silverpokalen:)
Och lilla påskkärringen var ju bara så bedårande söt!
:)Anna

ROLLE sa...

Tusen tack ör att du länkat till mig! Det är uppskattat och roligt.
Ha de bra
Rolle

Mari sa...

Tjenare!
Tjuvlyssnat e såå roligt!
Ska kolla in dina andra två länkar!

Ha de gött i solen!

/Mari

Dubbelörnen sa...

Vilken underbar påskgumma... Helt bedårande, så otroligt söt!!! Nää vi skulle aldrig känna igen henne ;)

Kramar

Anonym sa...

Denna underbara, goa, glada lilla prinsessa som man inte kan motstå. Längtar tills jag får komma och krama och pussa lite på henne.
Gudmor

Jennyshemochharmoni sa...

Vilken söt liten påskkärring :)

Clara sa...

Det var den absolut sötaste påskakäringen jag någonsin sett!

Pia..... sa...

vad smart du var...fick inte till det hos mej men ...tänkte inte på att man kunde göra som du...hihi...åhhh..så söt kärring du har sen vilken sötnos...ha det så bra...PIA

Sofie sa...

Åhhh huuuuuur söt som helst! =) Puss!

Linda sa...

OJ! Vad glad jag blev när jag rammlade över din blogg, den är som jag tänker om inredning..kuul! med en likasinnad, och en med insperation och humor.tummen upp! =)

hummmlan sa...

Åhhh så söööööt! Vilken fin liten gumma du har! :-)

moderncountry sa...

Så herlig søt dattera de var! Deilige kinn og susse på :)

Spets och snor sa...

Gudmor: Du är välkommen och pussa på henne när som :-)

Nilla sa...

Jättebra med en egen variant!

Anna=) sa...

Vilken söt dotter o vilket fantastiskt hem du skapat. Jag har snart "plöjt" igenom hela din blogg, o jag är mega imponerad. Underbart!!!! kram Anna=)