torsdag 11 januari 2007

Välkomna till min nya terapiform!


Klockan har passerat 23, alla sover utom jag - mamman. Jag har fullt upp med att surfa runt på mina favoritbloggar, favoritnätbutiker och så klart - Blocket. Man vet aldrig när det rätta objektet dyker upp, i den ständiga jakten på vacker lantlig inredning.

Min förkylda son vaknade precis, jag spenderade 5 minuter av min nya bloggtid till att söva han igen. Den tillbringade han med att som vanligt pilla på min leverfläck på halsen... jag gick med på det igen... det snabbaste sättet är många gånger det bästa sättet för en trött mamma...


Iallafall öppnar jag en egen blogg där jag får tillfälle att visa det jag tycker är vackert - Spets och Snor ( inte vackert) heter den. Kunde inte hitta ett bättre bloggnamn för kombinationen beskriver där jag är i livet just nu!


kram Helena

6 kommentarer:

hulukvarn sa...

Hej! vilket underbart hem du visar upp. Jag är också en ny bloggare, hoppas du besöker mig och kommenterar, din går rakt in på mina inspirationslänkar!

Minna Mercke Schmidt sa...

WOW, så fint"!!! Kul att du bjöd in mig,kommer garanterat igen!!!

Anonym sa...

Det var det värsta vilken fin sida du har gjort :)/ Fia & Tilda

Anonym sa...

Hej hej! Otroligt fin sida! Hittade dig via "vita tråden" på Familjeliv. Förutom att du har så fint hemma så tar du hemskt bra bilder och de håller hög kvalitet. Får jag fråga dig vad du använder för kamera?

Hälsningar
/Elisia

Spets och snor sa...

Jag har en digitalkamera som heter Nikon Coolpix P1.

Marloes sa...

I watched al the photo's in your bog, and your house is one of the most beautiful houses I've ever seen! I'm dutch so I can't read a word your writing, but the picture's speak for themselves!