lördag 26 januari 2008

Vardagslyx + bloggtips

Idag har jag varit på massage. Det är enda gången man rakar benen och bikinilinjen på vintern (Jag har en kvinnlig massör -tro mig). Förutom om man åker till badhus också. Det är vardagslyx att kommer ifrån en sväng.

Innan min massage, poppade jag in i en lokal klädaffär. Då såg jag den. Det var bara att slå till. Det tog 8 minuter för mig att hitta den, prova den och betala den. Jag är en förspråkare av snygga vardagskläder och billigare festkläder. Tänk att få vara nöjd med dina vardagskläder och njuta lite varje dag.Den här söta toppen köpte jag idag. Odd Molly har ju släppt vår- och sommarkollektion. Kolla in deras sida. Såg att Eva på Smultrongården har dem i butiken. Hennes söta dotter provade en och var så fin i den.

Hörni inredningsbrudar. Idag ska vi vidga vyerna lite. Vi ska hälsa på hos Mikebike på Bloggfrossa. Precis. En kille. Det är så långt ifrån inredning man kan komma. Ni får inte vara så känsliga bara. Då kan ni låta bli. Kolla in mitt favoritinlägg hos Mikebike.

kram på er
Helena

15 kommentarer:

annaslantliv sa...

Oj vad snygg den var!
Bra köp.

Önskar dig en fortsatt trevlig helg!

Johi sa...

Den är underbar! Jag och mina 2 nära vänner suckade över att det bara fanns en i xs kvar i torsdags. De hade sålt slut på alla på några dagar.

Lilla Ugglebo sa...

Ha ha..jag skrattar så jag döör!
Du måste vara shoppingarnas drottning!!!!
Ja ja...du är en hypereffektiv småbarnsmamma på alla plan....ler...

Jag är så kär i lill aEmmas rum att jag nästan skulle kunna skaffa en till bara för att få göra så.....vore ju trist förståss om det blev en son...för honom alltså....;)
Ha en härlig lördagkväll, kram Katarina

Stämningsfullt sa...

Jättesnygg! Helst skulle man ju vilja ha hela kollektionen!
Håller med om att det är bättre att lägga pengarna på sånt man anv. varje dag. Köpte en svindyr jacka förra vintern men den är värd vartenda krona. Jag fryser inte ett dugg och kommer att kunna ha den i flera år.
Ha en trevlig kväll!

White Season sa...

Odd Molly har lyckats nästan allt där är så snyggt! Själv hittade jag en jätte fin Lexington tunika, den var inte så tokig den heller :-) O ang. inlägg hos Mikebike, underbart...
Trevlig kväll! Kram Malin

Änglar och lavendel sa...

Väldigt snygg topp!

Kollade in Mikebike. Kunde ju bara inte låta bli att garva!

Trevlig helg! Kram Biggan

Under en vind sa...

Såg blusen i Smultrongårdens blogg också, den är verkligen sååå fin!!!! Låter som en bra tur med massage och shopping! Nu ska jag kika in i bloggtipset! ha en skön söndag! Kram!

Tösen på landet sa...

Hejsan!

Idag måste jag bara lämna ett fotspår. Jag är väldigt ofta inne på din blogg och kikar runt, men lämnar sällan fotspår. Så idag tänkte jag passa på att tacka för en väldigt inspirerande blogg!!!!!

Kramar

Annas hjärtan sa...

Hej Helena!

Som vanligt alltid roligt att läsa din blogg! Tänkte passa på att höra om du vet var man kan få tag på skärbrädor i vitt porslin? Helst nytillverkade. Har för mig att jag har sett det någonstans, men nu kan jag inte hitta det...

Kram!

Anna (& Melker :-))

Hwita villan sa...

Ha ha ha, Piss och Puss! Barn är så härliga!

Jag gillar verkligen din blogg, hoppas det är okej att jag länkar till dig.

Hwita villan sa...

Ha ha ha, Piss och Puss! Barn är så härliga!

Jag gillar verkligen din blogg, hoppas det är okej att jag länkar till dig.

Anonym sa...

Hej Helena!
Vad mysigt det var på caféet igår, gott fika, mums.Tur vi åkte dit.
Och Emma-gumman är lika go som vanligt.
Odd Molly-toppen är jättefin, jag har en likadan!
Kram Sussie

Kamomilla sa...

Så snygg! *I love Odd Molly*!!

Spets och snor sa...

Sussie: Jaha! Visste inte att du köpt en med :-) Den här gången var ju du först iallafall ... Tack själv för igår. Det var supermysigt. Det får vi snart göra om.kram Helena

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Så snygg blus! När jag ser snygga kläder önskar jag att jag också kunde ha!
Men, men...

Klockrent inlägg du länkar till! Skrattar ännu:-D

Susanne