söndag 18 mars 2007

Idag har jag hoppat hoppborg och åkt rutchbana

I helgen hälsade vi på goda vänner i Västerås. Finalen gick på ett ställe i Västerås som heter Busborgen. Ett underbart ställe för er som vill aktivera era barn och dessutom på ett ställe de bara älskar. Dessutom kan man som vuxen släppa loss och hoppa hoppborg, åka rutchbana, slänga sig i bollhavet utan att någon tittar konstigt på en. De tänker nog bara "vilken rolig mamma som leker med sina barn". Kul att väcka liv i barnet inom sig, det finns ju faktiskt där.

Lite mer snor idag - lite mindre spets.

Ps: Okej, jag kan inte hålla mig... Vackra möbler med inspiration från Frankrikes provence hittar man på Belle Maison.24 kommentarer:

Anna sa...

Å vilka härliga inspirationsbilder! Du har en underbar blogg, och så himla fint hemma!
Ha en härlig söndagskväll!
:)Anna

Hemma på landet sa...

Härligt. Kram Stina

Ingrid sa...

Fine bilder.. det er lov å drømme seg bort..!

Gypsy Purple sa...

These are lovely!!!!!

annika sa...

Just hittat till dig. Härlig blogg med massor av inspiration för en snortorkade och renoverande mamma.

Lilla My sa...

Kul att leka :-).Hur underbara bilder som helst.Ha en bra dag!

Mysiga lantliga ting sa...

Vi har ett liknande ställe för barn här som vi besökte i förra veckan, men det är skoj även för oss vuxna. Kan inte låta bli att slänga mig i hoppborgarna jag heller, hahaha.
Jättevackra bilder!! Ha en bra dag!

/Johanna

Josefine sa...

Härliga bilder!!! :) Kramar!

For the love of country sa...

Vad kul med hoppborg! :)

moderncountry sa...

Å jeg ble helt forelsket i disse bildene med en gang, de er helt meg !!! Så jeg tok meg den frihet og linke siden til Belle Maison på siden min jeg :) Vet du, jeg har også et barn i meg, og jeg synes det er herlig at andre er litt slik som meg. Samboeren min er dessverre litt for stiv, men jeg springer rett som det er bort til en huske, og husker som jeg gjorde da jeg var barn :) Det er en helt underbar følelse!!

EVA sa...

Vilka vackra bilder !!!

Och hoppborg...kul för kidsen !

KRAM EVA

Mimmi sa...

Hej! Fina bilder som vanligt och dessutom blev jag sugen att hoppa hoppborg, det är ju jättekul! Texten på mina bloggbilder heter Palace har jag för mig...

Anonym sa...

Sköna bilder! Måste fixa tallrikshylla nu!

Morse Farm sa...

Din blogg är ljuvlig!!!!

majsan45 sa...

Hoppas att du hade riktigt kul och fick släppa alla hämningar,man behöver det ibland. Kul att du fick ett napp med en man som svarade.Snygga bilder..:-)..Kram/Majsan

majsan45 sa...

Jag Har stugan i Liljesund,man åker på cykelvägen mellan Falun o Blge. sen vid vår brygga så ser vi över Tyskön om du vet vad den ligger. Slussbruden åker förbi oss också....lite kul att hör dom på kvällen endel skrål.....Kramiz

Mikkeline sa...

Jøss, nå måtte jeg bla tilbake på kommentarene dine. Jeg trodde du hadde funnet an mann med egen interiørblogg, men han kikket vel bare på andres blogger så vidt jeg skjønner.
Mange inspirerende bilder igjen!

majsan45 sa...

Jajemän, vår stuga ligger ovanför järnvägen sen har vi vår brygga nere vid sjön byggde den i sommras.Det är ett soldäck och en 5 metersbrygga ut.Jag ska visa hur stugan såg ut före men kommer att bli idiotförklarad.Finns bara jag som kan göra en sån sak.Gubben höll på att ramla ihop när jag sa vi tar den och tog i hand.....:-) men ibland ska man vara tokig...

Mikkeline sa...

Jøss, slett ikke verst!

majsan45 sa...

Ja vi brukar sitta hela dagarna där nere vi äter frukost först sen blir det gärna ett glas rött du är så välkommen om du gillar rött.............;-)

cleo sa...

Åh, så vackert! Verkligen inspirerande.

Minna sa...

Underbara bilder!!! Har förresten länkat din sida, hoppas det är ok?!! : )))

Mia sa...

Nydelige bilder av fantastisk fine møbler.

Lotten sa...

Jag älskar att släppa loss i bollhav och hoppborgar! Det kommer jag aldrig att växa ifrån!

Underbara inspirationsbilder som vanligt!