fredag 23 mars 2007

Bloggjuryn är guld värd!

Hej igen kära vänner!
Tack så mycket för all respons, alla idéer och förslag som ni lämnat om mitt hus. Det är spännande att få feedback förutsättningslöst utan att ni sett huset tidigare och att inte ni känner mig annat än genom bloggen. Pratade med en kompis idag att det är ett bra sätt att få ärliga svar som kan vara svårt att säga om man känner någon väl. Jag uppskattar att ni säger vad ni tycker! Tjejer (och så du Rolle...) med lite klös och skinn på näsan gillar jag. Försten så gick inte min idé om däck genom bloggjuryn, hihi. Får fundera vidare på den.

Har fått lite inspiration att fixa på Emmas rum. Idag har jag målat lite saker (ja, vita :-)), köpt nya beslag och lagt in operation övertalning på gubben så han ska snickra en liten kökshörna åt henne (ja hon är bara 10 mån men ändå). Tycker han har blivit lite latare de senaste åren så man får fundera på hur man ska lägga upp saker och ting för han inte ska sparka bakut! Känner ni igen er?

Lurar på att åka till Ikea imorgon och köpa lite smågrejer till hennes "kök". Sånt kan man bara inte vänta med. Tänkte visa lite framsteg här framöver så ni ser vad som blir gjort...

Ha en underbar "vit" helg, hihi... ni vet vad jag menar...

kram helena

Barnrumsinspiration från Belle Maison.

15 kommentarer:

EVA sa...

Tänkte bara titta in och önska dig en riktigt trevlig helg !!!

JÄTTEKRAM EVA

claire sa...

quelle belle chambre de bébé ,je regrette de ne pas comprendre si c'est pour ton futur bébé , en tous les cas félicitation bises de france
claire

eastcoastmom sa...

Om verandor: en veranda på hela eller halva framsidan, och runt huset, blir som gammal amerikansk söder och frågan är om det passar så bra i Sverige?

Fråga dig vad ni ska använda verandan/däcket till, på framsidan. Man vill ju inte sitta och äta middag där i alla fall, möjligtvis kunna ta en kopp kaffe och kolla grannarna och grannskapet.

Vi har lagt en stenterass på vår baksida, mindre underhåll än en träterass, och det blev verkligen fint.

Husfärg: jag tycker ljus, kanske vitt, precis som många andra. Vi målade vårt hus beigevitt med vita fönsterfoder, men det är inget antikt hus.

Lycka till!

hälsningar från
Connecticut

Lilla My sa...

Så sött.Har inga flickor själv,men två underbara pojkar.Det finns så mycket sött till små flickor.Du är en av dem som inspirerar mig till att fixa mer vitt här hemma.Tack för det!Kram

hulukvarn sa...

Åh vad kul med ett barnrum. Vår lille son har inget eget rum än men när vi bygger ut ska han naturligtvis få det och som jag längtar efter att få inreda det!!!
Ha en bra helg!

majsan45 sa...

Önskar dig en trevlig helg, Jag får försöka lägga band på min tunga det ramlar ur en massa skit annars (inte bra) Vi syns säkert i sommar med ett glas i näven hojtandes över sjön beroende HUR stor båt ni har :-) kramar och ha en underbar helg Majsan Snygg bil föresten

Lotten sa...

Ha en riktigt bra helg!

Jag känner igen det där med gubben - dom blir bara latare och latare med åren.... ;)

Pia..... sa...

Så fint rum du fixat"fram"till dottern..... ha en lika trevlig vitmålad helg du med...PIA

Gypsy Purple sa...

What a lovely site...thanks for the link!!!

Lotta sa...

Jättesött! Älskar rutor!

Ha en härlig helg! Här ska det målas små hyllor som jag hittade på loppis idag. Vita såklart!!

Kram Lotta

Camillas Drömmar sa...

Ohh det var månader sen jag var på ikea...avundsjuk!:))
/Camilla

majsan45 sa...

ka du inte vara sån snorfia....DÅ SÄJER jag inte NÅT Så det så HRMFFFFFFFFFFF.....kan komma nåt sen TANT....MHOAaaaaaaaa Kram/Majsan

Lotta sa...

Jadå, det har målats tre gånger på varje hylla minsann! Den ena hyllan var knallblå, så den behövde verkligen 3 strykningar. Och när jag ändå höll på fick de andra två varsin omgång till de också!

Ha en härlig söndag!
Kram Lotta

ROLLE sa...

Ha,ha, jaa du, det känns väl igen även från mig som är karl! Man blir säkert lite latare med åren och tycker kanske att det gärna duger som det är med mycket.Man vill ju gärna sitta still och ta det lugnt ibland också.Samtidigt som ni kvinnor ÄR väldigt duktiga på att hitta på nåt nytt otyg som ni vill att vi ska göra.
Men det är väl som det ska vara. I slutänden brukar det ju inte bli så tokigt trots allt.Men man behöver ju inte nappa DIREKT på alla era ideer.
Ha de bra
Rolle

Coeur de beurre sa...

so lovely ... beautiful and tender room!