måndag 17 september 2007

Sluta dreggla Helena

Tack för alla grattisönskningar ni lämnat! Ni är så snälla.

Nu ska jag berätta vad jag haft för mig. I lördags var vi ett gäng tjejer som var till Leksand på Ladies Night med Kjell Bergqvist, Mikael Tornving och - the one and only - Martin Stenmark. Måns Zelmerlöv gjorde även ett kort litet gästspel. Men Måns är en pojk jämfört med Martin. Martin är min kopp te kan man säga. Han kan nog få de flesta 30+ mammor på fall.


Vi var lite snåla för att köpa supébiljetter. Vi skulle därför äta på någon trevlig resturang i närheten innan showen började. Det slutade med ett lokalt Kina-hak med en "all you can eat" buffé. Allt annat var fullbokat. Men det var gott och trevligt kan jag lova. Det är ju sällskapet som gör det.

Kvällen var fantastiskt rolig. Showen var bra - inte fantastisk. Men med ett antal glas vin och lite tjejer så blev den nära fantastisk. Visst den var lite sexistisk och hade lite låga skämt ibland. Men det är ändå antalet skratt som sätter betyget. Och då är den helt klart väl godkänd.

Tänkte visa ett par möbler till som jag fastnade för på Escape under mitt besök i butiken.

Här ser ni en hallmöbel som är väldigt praktisk. När det är vägg bakom blir ingen tapet förstörd. Dessutom kan man slänga ned lite saker man inte vill ska synas i lådan.

Sen gillar jag Adirondack-stolar. Jag har ett par egna som jag tycker är så vackra i trädgården. De här tyckte jag var lite roliga med gungstolsfunktionen. Snygga att ha på en veranda.

kram Helena

20 kommentarer:

Magdalena Martin sa...

Hej!
Låter kul det där med Ladys Night, måste man ju se nån gång kanske :)
Fastnade oxå för den där hallmöbeln när jag var inne på Escape sist, väldigt fin.
Må så gott!
Magdalena

Tidsmästarinnan sa...

Det var en jättefin hallmöbel (och jag skulle verkligen inte tacka nej till stolarna heller).
Härligt med lite vin och skratt med tjejkompisar!
Glada hälsningar,

S.

Anonym sa...

Ååååh vilken fin hallmöbel... den skulle inte vara helt fel att ha :) Önskar dig en underbar vecka! Kram kram

Anonym sa...

Den där hallmöblen var ju både fin praktisk! Ska jag försöka komma ihåg när det är dags för en sån! /Terese

Sallys hus sa...

Vilken härlig helg ni haft!!
Ja du Martin är nåt extra!
Vi gick i paralell klasser på högstadiet han och jag så jag minns honom fortfarande i det stadiet då han sjöng hårdrock på alla discon, hade långt hår och var inte alls så där snygg som han är nu.
Min man gjorde senare lumpen ihop med honom och då kunde man alltid höra vart han gömde sig när de "lekte krig" för han sjöng jämt.

Köpte du nåt fint på resan undrar man ju nu nyfiket??
Kram Katarina

My White Cottage sa...

Kul med Ladies Night! Jag var på det förra året, vi åt också, maten var ingen höjdare med det blev bra drag där nere på golvet! Vi dansade och hade verkligen kul!!

Möblerna du visar från Escape var superfina! Blev förtjust i de amerikanska däckstolarna, jag har också 2 stycken men tänk att ha 2 st med gungfunktion på vår "american porch" som vi ska bygga... någon gång... typ år 2015... Nej, vars, jag hoppas det blir tidigare än så!

Ha en bra måndag!
Kram från Jenny

Nilla sa...

Vilken härlig helg du haft!
I somras var jag inne på Escape och jag fastnade oxså för hallmöbeln men vi har inte den platsen.
Tänkte om man kanske kunde bygga en liknade fast mindre.
Super super mycke tack för din inspirerande blogg.
Kramar Pernilla

Ardisia sa...

Hejsan! Vad roligt helg du verkar ha haft. Blev förtjust i hallmöbel du har fotograferat. Hoppas det är ok att jag lånar bilden till min blogg? Ha det bra! /Ardisia

MiaMaria sa...

Vilken härlig helg!

Fina möbler från Escape.
Gungstolen är ju dö läcker // Maria

sabina sa...

Låter som en kul kväll. Jag gillar hallmöbeln!

Skatan sa...

Hej! Jag var på en motsvarighet i London en gång som hette Girls night out...den var i samma anda och jag kommer ihåg att stämningen var kanon! 1500 skrikande kvinnor och 3 ännu mer högljudda män i publiken. Jag hoppas den svenska varianten kör nästa år igen. Då vet jag en som skall försöka få sig en biljett!

Ha en fin dag!

Anonym sa...

De stolene er bare fantastisk lekkre!!! Har sett på den garderobeløsningen selv, den er bare super fin:) Du har alltid så mye flott å vise frem så jeg tror du inspirerer mange lesere:)

Brunkullan sa...

Lovely!
Både möblerna och Stenmark;-)

Susanne

Solsjö - Under en vind sa...

Vilken trevlig tjejkväll! Var på väg på denna föreställning men pga annat inbokat så fick jag avstå...Men Stenmarck är som du skriver...MKT SEVÄRD! Har sett honom i andra uppträden vid tre olika tillfällen å´man blir lika "kär" varje gång....(det brukar hålla i sig under några timmar....) Så fina saker du hittade på Escape!! Gillar både hatthylla och stolar! Ha en skön kväll! Kram!!

Anonym sa...

Snygga grejer!

Mitt hem är min borg sa...

Ja håller med om att Martin tål att ses på.. =)
Hall möbeln var ju jätte smart.. Man skulle väl kunna göra en hemgjord variant..
Stolarna E ju super fina, det är mitt projekt för nästa sommar.. Sånna ska jag bygga själv, så e de bara.. =)
Kramis!!

Engsroom sa...

Gungstolarna var verkligen läckra har inte sett den modellen förut.
Har också hört av vänner som var på plats att det var riktigt bra!
Gissar att ni var på Lucky House och åt ploppade upp ihuvudet när jag hörde ordet hak.. Lucky house det namnet låter lite deperat kan man lugnt säga..hur tänkte de när det döpte stället ??
Ha en god vecka!
Ella

Unknown sa...

Hej! Visst är skåpet fint!!?? Och så praktiskt... Det är inte alltid man hittar ett fint skåp som även är väl fungerande. Gungstolen var ljuvlig...tänk att få gunga i den på min veranda, med en kopp te och choklad :) Mysigt! Kraaam Malin

♥ Pia... sa...

Hej...måste oxå få säga grattis ...har inte bloggat så mycket på sistonde..så jag har missat..slutspurten:) du var en given vinnare :)...kul...mycket fint du visar ..som vanligt..skåpet blev kanon...skicka över lite energi till mej tack..jag får inte ändan ur alls nu.!!.PIA

Anonym sa...

I always used to study article in news papers but now
as I am a user of internet thus from now I am using
net for articles, thanks to web.

my web blog ... home cellulite treatment