fredag 2 februari 2007

Idag får vi se Elliots rum

Hej!
Ni är inte riktigt kloka bloggvärlden! Igår var det över 500 besökare på min blogg, fantastiskt.

Nu har jag precis målat griffeltavelramen en andra gång iklädd morgonrock. Igår kväll sydde jag två av tre myskuddar till sonens rum, 23.45 var jag klar. Det händer lite iallafall...

Det tar tid att blogga. Hur får man tid att blogga? Jo, jag är en "sån där" mamma...


  • En mamma som låter sina barn se på tv (mer än vanligt) för att kunna blogga en timme eller två.
  • En mamma som sitter uppe alldelens för sent på kvällen för att blogga.
  • En mamma som allt som oftast låter sin sambo lagar mat medan jag bloggar.
  • En mamma som tjafsar med sin sambo på kvällarna om vems tur det är att ha datorn egentligen.

Vad är ni för mammor (eller pappor) egentligen? Hur gör ni får att få tid att blogga?

Idag ska vi få se Elliots rum - fast inte min Elliot utan en annan Elliot. De fina bilderna har hans mamma skickat in.

En blå dröm... Gunghästen har mamman målat själv.

På hyllan sitter två "pösmunkar" och funderar över livets allvar...

Kan man beställa en sån här av mamman tro? Det vore perfekt, vitmålad med namnet Elliot och allt... Jättefin tycker jag.

16 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Ett sött och gulligt barnrum! Vad förslags mamma man är??? Ja , för min del är det lugnt har vuxna barn som har egna barn, iallafall en liten kille. Men inte hinner jag med alla bloggar som jag skulle vilja läsa ändå!!Men du är beundransvärd som hinner svara och blogga till så stort ntal..heja,heja, men visst måste det vara kul att så många finner in til dej. En härlig blogg . väntar med spänning vad du ska hitta på varje dag.Vilket det är fler med mej som gör :)

vero sa...

Åh..hur snyggt som helst. Elliots mamma är verkligen superduktig på pojkrumsinredning. Tack för att vi får se bilderna!

Vintage House sa...

Så sött rum. kistan är min favorit.

Pernilla sa...

Man tar lite tid här och lite tid där. Fast jag tycker man får en del energi också. Jag blir alltid så sugen på att greja hemma när jag ser hur fint t.ex. du har det. Eller att pyssla med ungarna, och det är ju bra! Du föresten, hur gör man för att få sån statistik på sin sida för att se hur många besökare det är? Är ju lite avundsjuk på dina 500… nej det förstår jag faktiskt – jag är själv här och tittar flera gånger om dagen för att se om det hänt något nytt. Du har en jättefin blogg verkligen! Keep up the good work.

Spets och snor sa...

Pia: Tack för påhejningen!

Vero: Visst är hon duktig...

Snuffie: Den hade jag gärna lagt vantarna på... precis som ditt lapptäcke :-)

Pernilla: Du går in på susnet.se, där följer du anvisningarna. Sedan kommer du få en kodsnutt du ska klistra in. Under template skapar du ett nytt "page element" med typen HTML/Java script. Där klistrar du in koden du fått.Hoppas det hjälper...

Anonym sa...

Jättefint och sött pojk/bebisrum!

Anonym sa...

Superfint rum! Är själv i startgroparna för att lille A ska få sitt första rum och storebror V ska byta till större rum så alla ideér är välkomna! Hur man får tid? Tja jag passar på att vara mammaledig så får jag tid..till bloggning...åsså!! Sen vet e tusan hur det ska gå till om man nu ska lyxa till tillvaron med jobb åsså..Tack för din blogg!

Anonym sa...

Vilket fint barnrum! Jättecharmigt! Kistan är helt underbar! Trevlig helg!

jennyshemochharmoni.blogg.se

Vita Hem sa...

Vilket vackert pojkrum! Lugnt och rofyllt men ändå spännande och en fröjd för ögat.
Och kistan är ju urläcker.

Anonym sa...

HAHAHA...jeg kunne skrevet det selv...ordrett...det med å ha tid til å blogge...(ler)!! Godt å høre at det er andre som er likedan...hehe! Men vi er jo snill...eller??? Nydelige barnerom, og god helg til deg og dine:)

hulukvarn sa...

söta rum som visas upp!! Har varit mamma i ungefär 3 månader och bloggar istället för tv men när sonen är vaken myser jag med honom istället... eller om hans pappa är med honom... jag tror jag är en bra mamma!!

Ingrid sa...

Så artig å følge med på bildene du legger ut av barnerom. Jeg holder på å innrede et rom til gutten min nå, så det er fint med inspirasjon! :)

Anonym sa...

Slåss också om datorn med både maken och yngsta dottern och låter gärna damen ifråga sitta lite längre vid tv:n så jag kan blogga lite...hihi !
Vilket fint rum !!!
Kram Eva

Spets och snor sa...

Signe: Visst är det!

Missemurr: Jag är faktiskt också mammaledig, annars hade jag aldrig kunna lagt så mycket tid på att blogga... Hoppas du hittar lite tips inför dina barnrum

Mollys Heaven: Skönt med nån mer som känner igen sig.. :-) Vi är säkert många...

Hulukvarn: Vänta ett år tills han inte sover så mycket :-) Nejdå, det är tur det finns mammor som dig för att kompensera oss andra!

Ingrid: Hoppas du får lite idéer!

Tonje: Jag håller med att hemma hos bilder är spännande...

Eva: Skönt med fler som ansluter sig och erkänner... :-)

Blommiga Karin sa...

Hej!
Fina bilder du har på alla små barnrum.Jag förstår att ni får fina ideer av varandra här på bloggen.Har själv en dotter som är lite större,så där får man nästan inte kliva in längre=)
Där är det mest lila och blått!

Maria sa...

Hej! Å vilket jättefint rum! Håller på o flyttar o ska fixa ordning sonens rum, skulle bli jättetacksam om jag fick reda på vad det är för tapet och är den blå väggen målad? Vilken kulör? maila mig om nån kan hjälpa
maria@kingen.se
Mvh Maria