torsdag 13 mars 2008

En sned variant på botox

Idag känner jag mig måttligt piffig. Flottigt hår. 5 timmars sömn i natt. Kvällsmaten för mig blev tekakor, snittar, chips och choklad. Jag har knappt varit ute idag och till råga på allt så har jag fått ett fett munsår. Min svullna överläpp får Angelina Jolies mun att framstå som ett streck. Fast min botox är bara på ena sidan. Göran fasar nog för att jag ska fråga om en puss.


En av mina absoluta dyrgripar i hemmet står i biblioteket. Det är min bibliotekspall.
På pallen ligger en gammal bokpress med en bok på press. Visst har pallen fina detaljer? Kan ni tänka så fånigt när jag kliver upp på pallen för att nå en bok. Jag når faktiskt ändå. Nej, ska jag vara ärligt så är det ungarna som använder den mest.

kram Helena

36 kommentarer:

Älfgärdet sa...

Jag som letat så efter en liknande pall....

lottens vita och gröna sa...

hallojsan! botox vad läckert, eller eh!? har du gått och blivit förkyld, då är den bästa medicinen chips och tekakor och ömkan, då försvinner snoren i ett huj och sen på med spetsar ögona buj...ne gud vad dåligt rim, men om du är rasslig kanske du drar lite på mungipan nu... du vilken bibliotkspall, värsta klenoden! kram lotten

Jessika sa...

Hej igen!
Vilken vacker pall!( fanns inte där när jag tittade nyss :)

Kannor och karaffer sa...

Den är verkligen fin - har inte sett en sån modell förrut. Kan tänka mig hur kul den är för ungarna och sen kanske få kasta sig ner hängandes i ett tygstycke.......hi hi

Gillar din nya look!

Hälsn,
/Ann

Stämningsfullt sa...

Hej igen :)
Ja man kan ju känna igen sig en del, haha. Min "middag" bestod av yoghurt och skogaholmslimpa.... Sen lite choklad till efterrätt :) Anna Skipper nästa????

Verkligen jättefin pall!Så skulle jag också vilja ha! Men hos oss skulle det nog bara se fånigt ut.... Man måste ju anpassa sig lite efter hur huset ser ut också.

Ha det gott!
Kram.

Anonym sa...

Gillar spetsen och snoret. Alltid kul med något skojfriskt som lättar upp det hela. Har en fråga; hur kommer det sig att du alltid skriver "min" och "mitt" om ert hem? Finns det något där hemma som Göran äger?..

Ms E

Spets och snor sa...

Ms E: I princip nej. Jag blandar helst inte in han i hemmet :-)

Anonym sa...

Vilken fin pall!

Jenny Oak Fae sa...

Vilken underbar pall...

Kram, Jenny

<3

Anonym sa...

Ha, ha tänk om man hade det så lätt.. Min man har starka åsikter om vad han gillar och inte i vårt hem. Tur att det finns något som heter kvinnlig list (=täckt övertalning)

Ms E

Iris // Alla dagars kaos sa...

Vissa dagar måste man få äta godis till kvällsmat... så är det bara. Vilken fin pall :)

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Men så underbart vacker ju!!!

åååå en sån skull jag vilja ha i köket ju...är ju sååå kort ju!!!

Millan Kramar
~~~`*'*´~~~

~~* W I T H E ♥ L O V E *~~

Nettan sa...

Jag visste inte det va så lätt & fixa botoxläpp?
Så smidigt..=0).
Klart du ska unna dig chips & choklad, litet tröst på "såret "..
Krya på dig !
Kramiz Nettan

Anonym sa...

Hoppas du får dig en puss i alla fall idag ;)

Jättefin pall! :)

Vita maränger sa...

Jag har aldrig haft munsår men det sägs att det inte är kul.
Jättefin pall.... den var riktigt snygg med lite snirklar så.
KRAM

mig & alice sa...

Vill ha, vill ha, vill ha!! Jäsingen vilken pall, vilka detaljer.

Och du, igår kväll smällde jag i mig en Scweizernöt alldeles själv, the big size!! Gissa då om jag var stolt över mig själv :-).

Du kan få en pöss av mig anytime, med eller utan Botox, fniss.

Kramelikram
Melinda

ps, är sååå avundsjuk på ditt nya objektiv, så snygga bilder!!

Solsjö - Under en vind sa...

Pallen är såå fin! Skulle gärna haft den i min ägo!

Hoppas att du känner dig fräschare idag och mer nattsömn! Här är jag nog det samma ungefär...febrig son som kräkte ner halva vardagsrummet sent igårkväll....med en orolig natt till följd...sitter nu sliten i pyjamas...undrar om jag ens får på mig mer kläder idag....

Önskar dig en skön helg! Kram!

hemtrevnad marie sa...

Himla snygg pall! Gillade spetsen....och snoret!
Kraaaam

Anonym sa...

Hej,
Vilken härlig pall. Du har då verkligen förmågan att finna verkligt fina saker. Lyckliga dig och tack för att du visar oss dina fina fynd.

Lena

sommar-rummet sa...

Verkligen fina detaler o så smäcker pall! Ha en bra helg! Och ta det lugnt med pussandet;)

Anonym sa...

Ms E hann före med den fråga jag har funderat på länge om det bara är DITT hem. Vad tycker Göran? Gillar han lakanet på kedjan till kristallkronan? Kan inte Göran få gästblogga?

Anonym sa...

jättefin pall, mysiga detaljer :)

gillar dina ändringar på sidan :)

stor kram sara

Nyhems byggnadsvård sa...

Din nya look är klockren. Gillar speciellt snordropparna och de olika typsnitten! Gôtt att du också vågar bjuda på dig själv. Fortsätt med det. Så vacker pall. Och tänk att få ha ett "bibliotek" att få ställa den i. Trogen läsare i Värmland

Anonym sa...

Snygg pall !!!Du får krya på dej ....och du, du kan väl få pussen av Göran nån annanstans än på din ömma överläpp.
/id

AGENT 77 sa...

vacker pall!!!din bild på rummet är sååå vacker,men om jag får göra ett litet men väl menat så tror jag att rummet skulle göra sig ännu finare om du tex målade ditt trägolv i en ljus ton eller för att få en kontrast:måla det i mörkt.bara ett tips!!

kram E

Anonym sa...

Vilket fint sidhuvud! Jättefin vy över ett vackert rum! Och bibliotekspallen är helt klart charmig! Jag har en bild på en annan biblioteks-stol/stege, ganska fiffig den med! /Terese

Anonym sa...

Känner mig ungefär lika piffig jag med, fast här hemma är det migrän som härjar i mitt huvud! Jag skulle verkligen vilja städa och baka idag, men då jag knapt orkar mig ur sängen är det bara att sluta drömma!

Jag hoppas du snart mår bättre och att helgen din blir härlig!

Underbart fin pall föresten!

Anonym sa...

Ja, vilken bra idé! Göran borde få gästblogga någon gång! Vore intressant att höra (för någon som älskar inredning och tycker den är så viktig!) hur det är att bo i ett hem där man inte får/vill välja någonting själv. Hur han upplever att bo i ett totalt vitt hem (själv älskar jag vitt, men tycker om något läckert som bryter av lite i form av cerise eller vad), saknar han färg någon gång? Osv.

Marie

Anonym sa...

Vilken vacker pall med fina detaljer. En sådan skulle gärna få flytta in hos mig.

Anonym sa...

Håller med Design by E om golvet. Det första jag tänkte på när jag såg din nya bannner var - oj vilket fult golv. Gulnat (eller betsat?) furugolv a`la Svenne är inte kul. Vi ska sätta in lokalproducerat lutat och vitoljat grangolv i vårt nybygge, med lack på (vi har barn, mest praktiskt). Det är snyggt! Ett golv gör halva rummet tycker jag.
Jenny

Anonym sa...

Du har såå fint hemma och pallen var ju unik i sitt slag må jag säga.......
Lycka till med pussen
//Lena

Anonym sa...

Du har så fin bild överst på din sida. Underbart hem verkar du ha.
Kram Anette

White Season sa...

Jätte fin pall och jag förstår precis vad du menar med att barnen använder den mest... Tycker dit kök är så himla fint, bilderna här nere med dina mårbacka som håller på att väckas upp, underbara bilder med din nya kamera :-) Kram Malin

Millas hem sa...

Hallå där!
Den där "känslan" flottigt hår och munsår, ja där känner man väl igen síg! Skönt att någon äntligen kunde sätta Angelina på plats! :)Hehe.

Jaga honom och KRÄV en puss!! Vetja!!

Visst är det så... att man vill ha bra "funktionella" prylar fast de egentligen inte behövs, men det låter sååå mysigt!! Att..jag tar min pall och....
Ha en munsig...mysig helg, menar jag!
Mårbacka...mums!
Kram Camilla

Spets och snor sa...

Jenny: Jag kan hålla med dig. Jag skulle vilja slipa bort lacken och luta och vitolja golvet precis som vi har det i köket. Men vissa saker tänker man bara och är lite svårt att få Göran att genomgöra. Vi får se.

Champagnepiken sa...

For et nydelig hjem du har:) Jeg pakker gjerne "snippesken" min og flytter inn!! Ha en fin påske!