onsdag 15 oktober 2008

Tack alla!

Hej!

Jag är bara tvungen att göra ett sista inlägg som tack för alla snälla och uppmuntrande kommentarer som verkligen har berört mig. Det verkar som att Spets och snor har varit en del av mångas vardag och har jag lyckats sätta guldkant på den så är ingen gladare än jag.

Som avslutning tänkte jag hylla mina fina barn som ligger till grund för min blogg. För utan dem hade Spets och snor aldrig kommit till. De här härliga porträtten är tagna av fotograf Magdalena Björnsdotter. Mitt sista tips till Er är den perfekta julklappen till släkt och vänner. Det vill säga en porträttserie på era barn tagna av Magdalena Björnsdotter. Hon finns tillgänglig både i Stockholm och Gustafs i Dalarna och kontaktuppgifter hittar ni på hennes hemsida.

Förra året hade jag detta kollage som julkort. Inga fårskinn, flammiga bakgrunder och blixtskuggor så långt ögat når.

kram Helena

lördag 11 oktober 2008

Sagan om Spets och snor är slut

Det finns en återkommande fråga när man bloggar. Frågan gäller när det är dags att sluta att blogga. När är tiden inne? Efter drygt 1.5 års bloggande har jag nu kommit fram till att det är dags. Det här är mitt sista inlägg på denna blogg. De flesta blir besvikna, några rycker på axlarna och några gör säkert vågen.

Sagan om Spets och snor går mot sitt slut. Det är med vemod jag skriver idag. Kanske ångrar jag mig. Kanske inte. Jag hoppas att jag under denna tid har fått er att dra på mungiporna, måla någon möbel, köra med gubben och fynda på loppis. Vissa av er har till och med skapat en egen blogg. När jag började blogga fanns det inte så många inredningsbloggar. Nu ser allt annorlunda ut vilket tyder på det stora intresse som finns för hus och hem.

Saknar ni mig för mycket kan ni gå tillbaka och titta på mina gamla inlägg. De lär finnas kvar på Mama ett tag och den här bloggen spar jag. Kanske ångrar jag mig i framtiden. Man ska aldrig säga aldrig.

Bloggvänner, med en känsla av lättnad men också en sorg i hjärtat så säger jag hejdå. Men visst har vi haft roligt?

kram Helena